Ontwerpers

 

De  producten op deze site zijn afkomstig van verschillende ontwerpers met verschillende ontwerpstijlen. De bindende factor  is dat iedereen binnen zijn stijl producten heeft ontworpen in de vorm van een bouwpakket en dat het meubel digitaal produceerbaar is.  Wilt u het volledige profiel van elke ontwerper zien click dan door op de links hieronder.

Bart Kempinga

OpMaat3D

Ontwerper en meubelmaker. In de volle breedte de nieuwe mogelijkheden verkennen van de digitalisering van de meubelbranche is wat mij al een paar jaar enorm bezig houdt. Er is echt een revolutie gaande op dit gebied. Enorm inspirerend.

Gerard van der Beek

Simplex Furniture

Als ontwerper kun je je op dit moment helemaal uitleven en meubels ontwerpen die snel te produceren zijn en ook een heel andere vormtaal hebben dan de meubels met klassieke verbindingen. De Alfa-tafel die ik heb ontworpen is daarvan een voorbeeld. Als je een keer op dit spoor zit zijn de mogelijkheden eindeloos. Veel van mijn ontwerpen hebben een flatpack karakter en kunnen door de gebruiker zelf in elkaar worden gezet. In combinatie met het internet sta je nu ineens in direct contact met een grote groep potentieel klanten wereldwijd. Voor een ontwerper als ikzelf die ook een CNC machine heeft leren bedienen biedt dat ineens hele nieuwe perspectieven. CNC Furniture .nl is er een van.

Gerard de Hoop

Product Design

GERARD DE HOOP  is een zelfstandig interieur- en productontwerper. Hij studeerde architectonische vormgeving en interieurarchitectuur aan kunstacademie Minerva in Groningen. Zijn producten zijn het resultaat van een constant zoeken naar innovatie en verrassing op het gebied van functionele producten. Werkend op de grenzen van het technisch mogelijke, ontstaat er een zekere spanning in zijn werk. Het is zijn ambitie om unieke producten te ontwerpen die de elementen eenvoud, verrassing en veelzijdigheid combineren. Elementaire geometrische vormen spelen hierin een belangrijke rol.

Ontwerpteam050 Lieneke Klaver en Nadine Free

Lieneke Klaver en Nadine Free vormen samen de basis voor het interieurconcept-ontwikkelingsbureau Ontwerpteam050. De rest van het team is volgens de visie van Ontwerpteam050 veranderlijk van aard en bestaat uit de opdrachtgevers, fabrikanten, bouwbedrijven en ambachtslieden die de interieurconcepten van het team in uitvoering brengen. In samenwerking en samenspraak met de opdrachtgever levert Ontwerpteam050 een op maat gemaakt interieurconcept: van een simpele herinrichting, tot een complete verbouwing waarbij alles binnen vier muren ter discussie staat en het interieur compleet gemaakt wordt met door Free en Klaver ontworpen meubilair. Voor elke opdracht selecteert Ontwerpteam050 de meest geschikte materialen, fabrikanten en ambachtslieden die aansluiten bij de filosofie van de opdrachtgever. Over elk detail wordt nagedacht en elke keuze wordt verantwoord vanuit de idealen en doelstellingen van de opdrachtgever. fotograaf: Janna Bathoorn. 

TOP